27.02.2010

Form og fargesammensetning i hagen - hagemøte 15.mars kl. 19.00

Mandag 15. mars kl. 19.00 blir det "stormøte" i Helan, Åsane kultursenter (ved siden av biblioteket i Åsane Storsenter).
Line Cathrin Ekseth, velkjent hagedame fra Trøndelag, er valgt som foredragsholder i Hageselskapet Hordaland sin foredragsturné denne våren. Hun holder foredrag om

Form og fargesammensetning i hagen.

Line Cathrin sitt foredrag handler ikke om fancy hagedesign. Det handler om å gjøre det beste ut av de plantene vi har og som vi er så glad i.
I løpet av foredraget gir hun oss innsikt i alle de forskjellige formene og fargene vi omgir oss med i hagen, og hvordan vi best kan plante disse sammen slik at vi får fram det beste i hver eneste plante.

Line Cathrin er utdannet blomsterdekoratør og er fullstendig hagegal. Hennes utdannelse og entusiasme for plantene kommer godt til uttrykk og til nytte i foredraget hennes.

Dette er et foredrag som vil være til glede og nytte for alle som er glad i og liker å omgi seg med planter, og vi anbefaler alle som kan, å komme på hagemøtet denne kvelden. - Og ta gjerne flere med deg! Møtet er åpent for alle interesserte.

Hageselskapets foredragsturné arrangeres i samarbeid med Folkeakademiet Hordaland.