29.03.2010

GOD PÅSKE!

Påsken står for døren, og vi ønsker dere alle en riktig god påske!
April står også for døren, og i april har vi mye på programmet i hagelaget.

Mandag 12. april kl. 19.00 er det hagemøte i Helan, Åsane kultursenter. Atle Fjæreide, erfaren rosedyrker og festlig foredragsholder viser flotte bilder og snakker om "Planting og stell av roser". Virkelig noe å glede seg til!

Mandag 19.april kl. 18.00 møtes vi, - alle som har lyst og anledning - til dugnad på hageområdet langs parkeringsplassen ved Åsane gamle kirke. I første omgang skal vi rydde området. Seinere i løpet av våren skal vi plante nytt der det trengs. Ta med hagehansker, hagesaks og rive og møt oss på parkeringsplassen ved Åsane gml. kirke. Er vi mange, får vi gjort mye på en time eller to. Ta også med deg kopp, så tar vi med kaffe og en "godbit" som vi kan kose oss med etter endt arbeidsøkt.

Helgen 23. - 25. april er det stor hagemesse i Arenum. Hageselskapet skal også dette året ha en stand på messen. Der vil vi snakke med andre hageinteresserte om Hageselskapet og andre hagetema, og selge sveler og kaffe/te/saft.
Alle Hageselskapets medlemner får 25% rabatt på inngangsbilletten mot framvisning av medlemskortet.
Blir du med og tar noen timers vakt på Hageselskapets stand, kommer du gratis inn. Ta kontakt med Bjørg Sookermany snarest mulig for mer informasjon hvis du vil bli med i "gjengen på hagestanden" noen timer en av messedagene.

Men aller først kommer altså påsken. Vi håper den blir fin for alle, uansett hvor du er. - Og skulle du få tid og lyst til litt "netthaging", anbefaler vi et besøk og hagevandring på "författaren, fotografen, filmaren, föredragshållaren, trädgårdspublikens älskling", Hannu Sarenström sin innholdsrike blogg. God fornøyelse og god påske!