13.09.2010

God stemning og god mat.

Tror ikke vi tar munnen for full når vi oppsummerer urtekvelden 6.september som et vellykket møte med god stemning og god mat.

Etter å ha tittet på forskjellige typer urter og snakket om dyrking og bruk av disse, var det tid for å smake på deilige urteprodukter laget av noen av hagelagets medlemmer.
De 30 møtedeltagerne fikk forsyne seg fra en innholdsrik buffé med deilig urtemat. Der var urtebrød, urterull, to forskjellige quiche, to forskjellige urtesmør, to grønne salater, lefserull med laks og urter, kantarellmuffins, brownies med mynte og eple-/myntegele. I tillegg til kaffe, ble det servert deilig urtete. Det smakte fortreffelig alt sammen, og gav inspirasjon og gode idéer til å bruke mer urter. Alle fikk et knippe oppskrifter med seg hjem.

Det var fint å starte høstsesongen med et slikt uformelt "kosemøte". Det var god tid til å prate sammen og utveksle tips og erfaring med dyrking og bruk av urter.

Det siste året har vi kunnet glede oss over fin medlemsøkning og synkende gjennomsnittsalder i hagelaget, og denne kvelden hadde vi også det som sikkert må være den yngste møtedeltageren noensinne. Dette lover godt for framtiden.