21.03.2023

Årets hagelag i Hordaland

Endelig ble det Åsane Hagelag sin tur! Vi ble idag for første gang kåret til Årets hagelag i Hordaland! Gratulerer til alle i Åsane Hagelag.

Morten og Rune mottok pokal, blomster, heder og ære på Årsmøte i Hordaland hagelag.


Juryens begrunnelse:

Som vanlig har valget i år også vært vanskelig men vi har landet på et lag som vi mener virkelig har utmerket seg med sin energiske aktivitet og synlighet i lokalmiljøet.
De har vist oppfinnsomhet ved å arrangere nyskapende aktiviteter og gi allerede kjente aktiviteter ny innpakning.
Styret i det aktuelle hagelaget virker å ha ubegrenset energi i sitt virke og store ambisjoner både for laget og hagesesongen. De har vist stor lyst og evne til å samarbeide med lokale aktører og å spille på lokale ressurser. Dette gagner ikke bare laget økonomisk og gir synlighet også utenfor medlemsmassen men genererer også medlemsvekst.
Lagets aktivitetsprogram fremstår som svært variert, ambisiøst, spennende og relevant. Det viser lagets høye ambisjoner og inneholder elementer som er egnet til å engasjere og motivere på tvers av alder, interesse og erfaring. Programmet viser også at laget har tatt opp i seg det man ser speiler seg i resten av samfunnet og programmet fremstår dermed som relevant og tidsriktig.
Hordaland fylkeslag har med bakgrunn i dette et ønske om å hedre Åsane hagelag med tittelen årets hagelag 2022.