08.06.2009

Alle tiders "hypertufa-kveld" i herlig hage.

Det ble en svært hyggelig sommerkveld i Marit og Stig sin hage. Vi var i alt 16 som koste oss med hypertufastøping og hagevandring den 8.juni.
Vertskapet hadde satt fram blandemaskin og flere arbeidsbord, så alt lå vel til rette for en god arbeidsøkt. Vi startet med å finsmuldre torven vi skulle bruke, slik at det ikke skulle bli torvklumper i støpen. Når mange skulle jobbe samtidig med dette, var traktorkjerra til Stig god å ha som arbeidsplass.
Kreativiteten var stor. Beger og kar i mange størrelser og fasonger ble brukt som støpeformer og noen brukte grønne vekster til å lage fine mønster på plantekarene.
Mannfolka konsentrerte seg først og fremst om å få fram nok hypertufablanding med akkurat passe fuktig konsistens. Den jobben gjorde de veldig bra, så det er i alle fall ikke de som skal klandres om ikke sluttproduktene svarer til forventningene.
Etter en god arbeidsøkt, var det godt å sette seg ned og slappe av med en kopp kaffe og gode kjeks. Alle som har besøkt denne hagen, vet at hagen til Marit og Stig er et godt sted å være, - ikke minst en fin sommerkveld.
Innimellom arbeidsøktene ble det også tid til å se seg om i den innholdsrike hagen. Stig lager stadig nye, flotte murer og bed som Marit fyller opp med spennende planter.
Takk til Marit og Stig som tok så godt imot oss, og til alle som var med og gjorde dette til en flott hagekveld. - Håper mange av dere sender oss bilder av plantekarene når de er ferdig beplantet.